Sztárok

Még mindig dúl a szerelem! Kiderült: ezt csinálja esténként Katalin és Vilmos, miután lefektették a gyermekeiket

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg hosszú évek óta együtt vannak, úgy tűnik, még mindig ugyanúgy bolondulnak egymásért, mint kapcsolatuk legelején.

Ilyen a tökéletes házasság

A walesi hercegi pár szerelmének története egészen 2003-ig nyúlik vissza, ami azért példaértékű, mert ma már ritkaságnak számít, hogy két ember ilyen hosszú ideig kitart egymás mellett – főleg, ha a magánéletük nagy részét folyamatosan nyomon követi a nyilvánosság. Nem beszélve arról, hogy Katalinnak és Vilmosnak a gyermeknevelés mellett rengeteg királyi kötelezettségnek is meg kell felelnie: megállás nélkül dolgoznak, utaznak, eseményeken jelennek meg, közben pedig igyekeznek időt fordítani a házasságukra is. Ám úgy tűnik, gond nélkül állják a sarat, sikeresen beosztják a teendőiket, mindezt ráadásul úgy, hogy a kapcsolatukon semmi sem ejt csorbát. Persze, ehhez arra is szükség van, hogy tudatosan odafigyeljenek szerelmük ápolására – nos, mint kiderült, ki is találták erre a tökéletes módszert, amit minden este alkalmaznak, miután György, Sarolta és Lajos aludni tért. Részletek a galériában!

Katalin hercegné igazi mintaanya, mindemellett ráadásul a palota elvárásainak is tökéletesen megfelel. Példamutatóan dolgozik és neveli a gyermekeit, de persze sok segítséget kap a férjétől, Vilmostól is.
Kattints a további képekért!

Sokakban felmerül a kérdés, vajon milyen a hercegné és a királyné kapcsolata a valóságban: vajon tényleg annyira kedvelik egymást, mint ahogyan azt mutatják, vagy színjáték az egész, és valójában ki nem állhatják a másikat?

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...