Sztárok

Meghan Markle felvette a világ leggyönyörűbb és legszexibb ruháját: a hercegné még sosem volt ennyire szép

Szombaton Harry és Meghan Németországban járt a 2023-as Invictus Games nevű sportesemény záróceremóniáján, ahol a hercegné egy merész, pánt nélküli ruhakölteményben ragyogott férje oldalán.

Stíluskirálynő

Meghan Markle-t lehet utálni vagy szeretni, ám annyi bizonyos, hogy a megosztó hercegnének remek érzéke van a divathoz: már akkor is kedvelte a modernebb, olykor merészebb darabokat, míg hivatalosan a királyi család tagja volt, de mióta férjével együtt a tengerentúlra költöztek, Meghan mintha még inkább bevállalósabb lenne a ruhák tekintetében. Sokkal többet látni őt színeket viselni, és szívesebben hord olyan nőies darabokat, melyek izgalmassá teszik megjelenését. Ez történt szombaton is, amikor Harry oldalán a 2023-as Incivtus Games nevű sportesemény zárógáláján tette tiszteletét, ahol egy meseszép, különleges és szexi, mégis elegáns és extrémebb ruhát viselt, melyben soha nem láthattuk még őt korábban. Galériánkban mutatjuk, hogyan tündökölt a hercegné!

Meghan mostanában egyre többször visel olyan ruhát, mely kiemeli az alakját, ez pedig most sem volt másképp: a záróceremóniára egy olyan darabot választott, mely tökéletesen simult hibátlan idomaira, vállait szabadon hagyta, sőt mi több, még melltartót sem viselt alatta. Lapozz, mutatjuk!
Kattints a további képekért!

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg hosszú évek óta együtt vannak, úgy tűnik, még mindig ugyanúgy bolondulnak egymásért, mint kapcsolatuk legelején.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Őszintén vallott rémtetteiről a százhalombattai rém, aki négy lány életét vette el brutális kegyetlenséggel.
Lifestyle
Kutatótársával, Drew Weissmannal megosztva Karikó Katalin kapja az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat.
Sztárok
A Sztárban sztár leszek! középdöntőjében csak úgy izzott a levegő a stúdióban, Köllő Babett és Tóth Gabi között komoly ellentét húzódott.