Sztárok

„Elképesztő, mit hagy maga után ez a betegség” – Magyar sztárok meséltek arról, hogyan élték túl a koronavírust

Többen arról vallottak, nem múlik el nyomtalanul a betegség.

Hosszú lábadozás, lassú felépülés, szövődmények

A koronavírus már több mint egy éve jelen van a világban, és azóta számtalan módon befolyásolta az életünket és a mindennapjainkat. Mindennek a legmegrázóbb része, hogy rengeteg embert veszítettünk el a fertőzés következményeként, a legfrissebb magyarországi adatok szerint hazánkban 11 811 halálos áldozata van eddig a vírusnak, többek között olyan közismert emberek, mint Bálint gazda, Kelemen Csaba, Böröndi Tamás, Balázs Fecó, Bergendy István és Sas József. A covid-fertőzöttek száma még magasabb, és köztük is bőven találni hírességeket, akik közül többen is megosztották a tapasztalataikat. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Majka tavaly évvégén 11 napot töltött a balassagyarmati kórházban, és utána arról számolt be, hogy lassan megy a gyógyulás. „Gyakorlatilag lábadozás van még. Elképesztő, mit hagy maga után ez a betegség. Főzünk, sorozatot nézünk, én zenéket rakok össze, próbálok szöveget írni, de az valamiért nem megy az elmúlt időszakban” – mesélte akkor a rapper. „A Covid egy alattomos, sunyi betegség, de akkora ereje azért nincs, hogy kiirtsa az előadóművészetet. Az ember mindig kitalál valamit!” – fogalmazott Majka.
Kattints a további képekért!

Második alkalommal sokkal súlyosabb tünetei voltak a Kossuth-díjas színésznek.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.