Koronavírusban elhunyt Kelemen Csaba színész

65 éves volt.

Elhunyt Kelemen Csaba

Az egri Gárdonyi Géza Színház Facebook-oldalán jelent meg a közlemény, miszerint elhunyt Kelemen Csaba színművész, aki 31 éve volt a társulat tagja. Évtizedeken át játszotta Dobó István szerepét az Egri Csillagok című musical-ben.

Elhunyt Kelemen Csaba.

A Gárdonyi Géza Színház társulata megrendült lélekkel tudatja, hogy Kelemen Csaba színművész, kollégánk, ma hajnalban, 2020.október 26-án, 65 évesen elhunyt. 31 éve színházunk tagja, 1989-től játszott Egerben.

A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát, 1982-ig a debreceni Csokonai Színháznál, 1982-89-ig a budapesti Radnóti Miklós Színháznál volt szerződésben.

Az 1994-ben alakult Agria Nyári Játékok Kft. alapító tagja. Sok-sok szerepében őrizni fogja őt az emlékezet. Talán legkedvesebbjeként, évtizedeken át játszotta Dobó István szerepét az Egri Csillagok című musical-ben. Hihetetlen, hogy az elmúlt nyáron utoljára...” – emlékezett meg a színház.

Koronavírus

Az Egri Ügyek értesülése szerint Blaskó Balázs színházigazgató hétfőn megerősítette, hogy a társulat egy tagját koronavírus-fertőzés miatt kórházban kezelnek. A honlap információi alapján Kelemen Csabát a miskolci a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban kezelték koronavírus-fertőzése miatt, de más betegségekkel is küzdött.

A 65 éves színész október 26-án, hajnalban hunyta le örökre a szemét.

Nyugodjon békében!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!