Katy Perry bámulatos alakján ámul a világ: az énekesnő szexibb, mint valaha

Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.

Hihetetlen, milyen dögös

Habár nem tűnt el a reflektorfényből – például tehetségkutató női zsűritagként erősítette az American Idol csapatát –, Katy Perry az utóbbi években főként a családjára és a gyermeknevelésre fókuszált. Párjával, Orlando Bloommal 2020-ban mondták ki volna egymásnak a boldogító igent, ám a koronavírus-járvány miatt az esküvőt el kellett halasztaniuk, azonban egy pillanatra sem csüggedtek, hiszen még abban az évben világra jött kislányuk, aki a Daisy nevet kapta szüleitől. Az énekesnővel azóta madarat lehet fogatni, ráadásul most már arra is késznek érzi magát, hogy visszatérjen a popszakmába és ismét a karrierjére összpontosítson. Erről ő maga tájékoztatta rajongóit a közösségi médiában, méghozzá egy elképesztően szexire sikerült fotóval; galériánkban megmutatjuk!

Örülhetnek Katy Perry rajongói, az énekesnő ugyanis a minap Instagram oldalán jelentette be, hogy érkezik vadonatúj, Woman's World című kislemeze, ami a hozzátartozó videóklippel együtt július 12-én debütál.
Kattints a további képekért!

Johnny Lewis dermesztő tettre szánta el magát: megölte 81 éves főbérlőjét, majd öngyilkosságot követett el - az esettel kapcsolatban több részlet is napvilágot látott.

Leadfotó: Disney/Eric McCandless

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...