Messit, Elton Johnt és Jennifer Anistont is belekeverték az orosz–ukrán háborúba

Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.

Elton John és Putyin persze egyszer régen beszéltek telefonon

Ugyebár nem olyan régen nemzetközi konferenciát tartottak Svájcban, ami az orosz-ukrán háború békés lezárását sürgette.

A találkozó célja a lehető legszélesebb körű nemzetközi támogatás biztosítása az ukrán béketervhez, amely Oroszország teljes kivonulását követeli az elfoglalt ukrán területekről. Moszkva ezzel szemben az Oroszország által annektált régiók és az ukrán NATO-tagság feladását várja el Kijevtől, amit Ukrajna és szövetségesei máris elutasítottak.

Közben olyan képek tűntek fel az interneten, amelyen például Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston szerepel, olyan idézetek mellett, amik Oroszországot támogatták. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történt pontosan!

„Elszegényedtünk, itt az ideje, hogy elfelejtsük Ukrajnát” – ez az idézet volt látható az interneten, amit úgy állítottak be, mint Jennifer Aniston szájából hangzott volna el.
Kattints a további képekért!

Oroszország és Ukrajna továbbra is háborúban áll egymással, de az orosz elnöknek közben arra is van ideje, hogy egészségügyi tanácsokat osztogasson az embereknek. A szakértők szerint Putyin azonban nem is mond olyan butaságot.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...