Ő jelenleg a világ leghelyesebb pasija: a 29 éves színész mindenkit maga mögé utasít, olyan eszméletlenül dögös

Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.

Párját ritkítja, igazi tökéletesség

Szexi férfiakból nincs hiány a sztárvilágban, elég csak olyan szívtiprókra gondolni, mint Zac Efron, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, George Clooney vagy épp Henry Cavill, de a magyar hírességek között is akadnak igazi nőcsábászok, mint Szoboszlai Dominik vagy Marics Peti, akikért szintén megvesznek a gyengébbik nem képviselői. A hollywoodi filmipar folyamatosan termeli a tehetséges színészeket és színésznőket, de ahhoz, hogy valaki befusson Amerikában, sokszor nem elég a talentum: kell hozzá a megnyerő külső is. Nos, napjainkban van egy olyan 29 éves, ígéretes feltörekvő sármőr, akiben az előbb említett mindkét tulajdonság fellelhető: nemcsak iszonyatosan szexi, de színészi képességeibe sem lehet belekötni. Galériánkba eláruljuk, kiről is van szó!

Nicholas 1994 szeptemberében látta meg a napvilágot Londonban: az idén 30. életévét betöltő brit színész a Legacies című sorozatban tűnt fel egy epizód erejéig, de nem kellett sokat várnia az áttörésre.
Kattints a további képekért!

Még Jennifer Lopez is odavan az Oscar-díjas színésznőért, akit az énekesnő szó szerint istenít és dögösnek tart.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...