Kiderült, mivel tölti a nyarat Katalin és Vilmos: ide menekül gyermekeivel a házaspár

Nehéz hónapok állnak Katalin hercegné és Vilmos herceg mögött, így nem csoda, hogy úgy döntöttek: a nyár nagy részét elvonulva töltik gyermekeikkel.

Nyári tervek

A 2024-es év eddig igazi forgószél volt a királyi család számára, hiszen mióta kiderült, hogy Katalin hercegné és Károly király rákos megbetegedéssel küzdenek, a médiafigyelem a szokásosnál is nagyobb mértékben fókuszál a famíliára. Egy szakértő szerint, a nyár kellős közepére a walesi hercegi pár eljutott arra a pontra, hogy szeretnék minél hamarabb a lehető legtöbb normalitást visszahozni gyermekeik életébe. Éppen ezért úgy határoztak, a szeptemberi iskolakezdésig egy nyugodt, békés és barátságos „menedékhelyre” szöknek Györggyel, Saroltával és Lajossal annak reményében, hogy a következő időszak gondtalanul telik majd mindannyiuk számára; részletek a galériában!

„Eddig ez egy pokoli év volt a família számára, és semminek sem örülnének jobban, mint hogy a szűk család összegyűljön egy békés helyre, ahol közösen feldolgozhatják az elmúlt eseményeket” – nyilatkozta nemrég a BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond.
Kattints a további képekért!

Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.

Leadfotó: Neil Mockford/GC Images/Getty Images

Forrás: OK!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.