Rá se ismerni Julia Robertsre: új külseje miatt rengetegen támadják a színésznőt

Julia Roberts júniusban debütált új hajszínével, ám a rajongók a közösségi média felületein rendre támadják a hollywoodi ikont külseje megváltozása miatt.

Előnyös vagy öregíti őt?

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Julia Robertset annak idején vörös hajjal ismerte meg a világ, amikor berobbant a köztudatba, ez pedig időközben a védjegyévé vált. Nos, vörös tincseitől nemrégiben megszabadult a színésznő, és a drasztikus változtatás mellett döntött: vadonatúj fotóin már szőke frizurával látható, de nemcsak az árnyalaton változtatott, hanem haja hosszán is, ugyanis egy jóval rövidebb fazont választott. A minap a Just Jared is közzétett róla egy friss paparazzi fotót: a lesifotósok épp egy új film forgatása közben kapták lencsevégre a dívát, a rajongók pedig teljesen elámultak a képet látva, ugyanis a többség szerint legalább 10 évvel öregíti ez a hajszín Robertset. Galériánkban mutatjuk a róla készült friss felvételeket – szerinted sem előnyös számára a vadonatúj frizura?

Julia vöröses tincsei már-már ikonikusnak számítottak Hollywoodban, hiszen a színésznő gyakorlatilag a kezdetektől ugyanolyan hajszínnel és fazonnal mutatkozott a filmvásznon, ám ennek vége, és úgy tűnik, egy új időszámítás vette kezdetét Roberts életébe, amihez új frizura is dukál.
Kattints a további képekért!

Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.