Teljesen megváltozott: új külsővel hódít Julia Roberts

Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.

Így is nagyon vonzó

Julia Roberts a kilencvenes években debütált, s szinte azonnal magába bolondította a világot, köszönhetően kiváló színészi tehetségének, valamint ellenállhatatlan szépségének. Széles mosolya mellett karcsú alakja is megbabonázta a közönséget, az pedig különösen kiemelte a többi hollywoodi sztár közül, hogy ikonikus vörös tincsei szinte már a védjegyévé váltak. Persze, egy-egy filmszerep megkövetelte, hogy olykor változtasson a frizuráján, az utóbbi időben viszont maradt a tőle megszokott stílusnál. Éppen ezért érte meglepetésként a rajongókat, mikor nemrég közzétett egy fotót, melyen vadonatúj hajkoronával látható; galériánkban megmutatjuk, hogyan hódít most a Micsoda nő! sztárja:

Valahányszor Julia Robertsre gondoltunk, mindig vörös hajjal képzeltük el, hiszen másmilyen színnel nem igazán próbálkozott eddigi pályafutása alatt.
Kattints a további képekért!

Julia Roberts több merész szerepet is bevállalt már karrierje során, többek között a Micsoda nő! prostituáltját is ő alakította, az viszont valószínűleg neked is feltűnt, hogy egyszer sem láthattad meztelenül a színésznőt a mozivásznon.

Leadfotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Forrás: Allure

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...