Eb: Horváth Charlie a mai zenészek után egy nagy múltú focicsapatnak is beszólt

A legendává vált zenész szereti a focit, és követi az Eb-t. Akadt is egy csapat, akinek a játékától alaposan kiborult.

Charlie már nem a kieső franciákra gondolt, bár valószínűleg az ő játékuk se nyűgözte le a hírességet

Horváth Charlie a hazai zenei élet egyik kiemelkedő karaktere. Már a gimnáziumi évei alatt megalapította az első rockbandáját, és megkezdődött egy hatalmas utazás.

Az előadó újabban kritikus kedvében van, mivel nemrég a mostani előadóknak is odamondta, hogy már nincsenek igazán jó dalok, és szerinte túl sok stílus is keveredik.

Horváth Charlie már nagyon keveset jár el otthonról, szóval az Eb-t is végig követte. A galériánkban megmutatjuk, melyik csapat játékával nincsen megelégedve!

„Sokan mondják, hogy ez minden idők legunalmasabb kontinensviadala, és ebben van is némi igazság” – kezdte a Blikkes jegyzetében az előadó, aki gyakorlatilag minden mérkőzést megnéz.
Kattints a további képekért!

Charlie ugyebár legendává vált, és ha valaki véleményt szeretne mondani a mai zenéről, akkor ő nyugodt szívvel megteheti. Az viszont lehet, hogy sokan nem fognak vele egyet érteni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...