Gigászi baki ez Eb-n: egy biztonsági őr miatt sérült meg az egyik sztárjátékos, és Mbappénak is voltak kellemetlen pillanatai

Az első Eb elődöntő hozott izgalmakat, mivel a franciák szereztek vezetést, de végül mégis a spanyolok örülhettek. Ők lesznek ott a döntőben vasárnap.

Közben egy biztonsági őr elég nagyot hibázott, és Mbappét is letámadta egy szurkoló a meccs alatt

A mérkőzést a világbajnoki ezüstérmes franciák kezdték jobban, korán megszerezték a vezető gólt Kolo Muani fejesével, Spanyolország viszont Lamine Yamal és Dani Olmo találataival négy perc alatt fordított.

A spanyol labdarúgó-válogatott játékosainak áldozatkészségét dicsérte Luis de la Fuente szövetségi kapitány. A spanyolok 1964, 1984, 2008 és 2012 után játszhatnak ismét a trófeáért. Bárki is kerül velük szembe (az angolok vagy a hollandok), nem lesz könnyű dolga.

Közben nem is a meccsen, hanem a lefújást követően jött egy őrületes baki. Hogy mi volt ez pontosan, azt a galériánkban leleplezzük!

A franciákat irányító Didier Deschamps azt mondta, vállalnia kell a felelősséget a vereségért, de hozzátette, nem voltak elég hatékonyak a spanyol kapu előtt. Kylian Mbappé és Antoine Griezmann gyengébb formájáról a szakvezető úgy vélekedett, hogy mindkét futballista mögött hosszú szezon van.
Kattints a további képekért!

A magyar labdarúgó-válogatottnak már nincs dolga az Eb-n, így Szoboszlai Dominik is a jól megérdemelt pihenését tölti. A buli után már a párjával romantikázik.

Leadfotó: MTI Fotó - Koszticsák Szilárd

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A húszas éveiben járó férfi ellen 166 rendbeli csalás miatt emeltek vádat, ami azért nem semmi. Sajnos bárhol bele tudsz futni internetes átverésbe, így nem árt résen lenni.
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.