Shane Tusup is bevállalta a Sztárboxot, de nem ő az egyetlen meglepetésnév

A Sztárbox versenyében a férfi középsúly súlycsoportjának mezőnye is felejthetetlen mérkőzéseket ígér. Shane Tusup már alig várja, hogy ringbe lépjen.

Király Viktor is bevállalta a bunyót

Az RTL már tavaly decemberben bejelentette, hogy idén újra képernyőre kerül a 2023-as év egyik legnézettebb műsora, vagyis a Sztárbox egy újabb évaddal debütál.

A készítők a férfi könnyűsúly súlycsoportjával bővítették a mezőnyt, amihez már bejelentették a neveket. Olyan hírességeket láthatunk majd ringbe lépni, mint Horváth Tomi, Miller Dávid, Sárközi Ákos, Sánta Laci, Pachert Balázs, Dóra Béla, Varga Ádám, vagy éppen Varga Viktor.

A galériánkban mutatjuk a teljes listát: ők lesznek azok, akik a középsúlyban versenyeznek majd.

Ugyebár a címben említett Shane Tusup is bevállalta a küzdelmet, Ő mindig is tisztelte a bokszot és a különféle küzdősportokat, a Sztárboxra pedig egy kifejezetten menő kihívásként tekint. Az amerikai fociban szerzett tapasztalatai miatt régóta tudja magáról, hogy jól állja az ütéseket, az viszont számára is új és furcsa élmény lesz, hogy most vissza is kell adnia a pofonokat.
Kattints a további képekért!

Múlt pénteken világra jött Shane Tusup úszóedző és szerelme, Nagy Viktória Zoé első gyermeke.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Új rendszer lépett érvénybe Párizsban és környékén a tömegközlekedésben: "Párizs 2024"-es bérlettel korlátozás nélkül lehet utazni a paralimpia végéig.
Sztárok
Sebestyén Balázs roppant büszke a gyermekeire. Mind a kettejüket más vonzza, szóval eltérő műfajban igyekeznek kihozni magukból a maximumot.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.