Katalin svéd hasonmása bemutatta a nyár legszebb ruháját: Sofia hercegné szettjét akarja most mindenki

Károly Fülöp svéd királyi herceg feleségéért, Sofia Hellqvistért eddig is mindenki odavolt, ám miután egy halvány rózsaszín maxiruhában mutatkozott a minap, még inkább rajong érte a nép.

Nem lehet szó nélkül elmenni a stílusa mellett

Károly Fülöp svéd királyi hercegről viszonylag keveset lehet hallani idehaza, pedig az egyik legsármosabb előkelőségről van szó, aki még Vilmost és Harryt is bőven túlszárnyalja külsejét tekintve. A 45 éves férfi a svéd király, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné második gyermeke, ám nem ő a trónörökös, hanem nővére, Viktória. Károly Fülöp jelenleg negyedik a svéd trónöröklési sorban Viktória és annak két gyermeke, Esztella és Oszkár mögött. Ám a hercegnek így sincs oka panaszra, hiszen remek élete van feleségével, valamint három fiúgyermekükkel. Károly Fülöp még 2015-ben vette feleségül a korábbi glamour modellt és valóságshow-szereplőt, Sofia Hellqvist, aki az esküvő után megkapta a svéd királyi hercegnéi rangot, a nép pedig egyszerűen odavan a nőért, aki meghódította a sármos herceg szívét. Egy biztos: Sofia Katalinhoz és Ránijához hasonlóan igazi divatdiktátornak és stílusikonnak számít Svédországban, ami nem is csoda, hiszen minden adottsága és érzéke megvan ahhoz, hogy őt és öltözködését másolják a nők. Sokan egyébként a 39 éves hercegnét Katalin hasonmásaként tartják számon, ám azt mindenki döntse el maga, hogy valójában van-e egyezés kettőjük között. Annyi bizonyos, hogy jelenleg nem Katalin, hanem Sofia babarózsaszín maxiruháját akarja most mindenki, ez pedig nem véletlen: a hercegné a minap egy olyan outfitben mutatta meg magát, ami a nyár egyik slágere lesz, annyira gyönyörű. Galériánkban mutatjuk a szóban forgó ruhakölteményt!

A svéd herceg és hercegné igazi álompár: a fotókról sugárzik, hogy mennyire boldogok együtt, arról nem is beszélve, hogy mindketten a génlottó nyertesei, így remekül passzolnak egymáshoz a külsőségeket tekintve is.
Kattints a további képekért!

Joey King idén júliusban tölti a 25-öt, de már most kikiáltották a hollywoodi filmipar egyik legtehetségesebb és legszebb nőjének, ami fotóit látva nem is csoda.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.