Sztárok

Nemrég súlyos baleset érte Vitray Tamást - Most nyilatkozott először az esetről

A Kossuth-díjas televíziós saját otthonában szenvedett balesetet.

Csúnya fejsérülést szerzett

A közelmúltban saját otthonában szenvedett balesetet a 91 éves televíziós, a Kossuth-díjas Vitray Tamás. A legendás médiaszemélyiség feleségével, Vitray-Ivens Évával együtt adott interjút a hot! magazinnak, s a beszélgetés során a sajnálatos incidens is szóba került. Vitray a lakásban olyan szerencsétlenül esett el, hogy a könyvespolc széle nagyjából öt centiméteres vágást ejtett a fején. Lapozz tovább: a cikk folytatását a galériában találod!

A házaspár ma már bámulatos őszinteséggel, higgadtan beszél a balesetről, de Vitray Tamás feleségét óriási riadalom járta át, amikor realizálta, mi is történt a társával.
Kattints a további képekért!

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai-díjas színésznő a Partizán YouTube-műsorában mesélt a Nemzeti Színházban töltött éveiről, a novemberi balesetről, valamint távozásának körülményeiről.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A húszas éveiben járó férfi ellen 166 rendbeli csalás miatt emeltek vádat, ami azért nem semmi. Sajnos bárhol bele tudsz futni internetes átverésbe, így nem árt résen lenni.
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.