Drámai döntést hozott Vilmos: ez lesz az első lépése, amikor trónra kerül

Nos, Anna hercegnő egyáltalán nem örül a trónörökös tervének, sőt mi több, kifejezetten ellenzi azt.

Komoly változást szeretne a monarchia érdekében

Bár Károlyt alig több mint egy éve koronázták meg, miután hét évtizedet töltött a trón árnyékában, sokan már most arról beszélnek, vajon mi lesz akkor, ha helyét idősebbik fia, Vilmos veszi majd át. Főleg azért merült fel ez a kérdés az emberekben, mert az uralkodó idős és beteg is, így nyilván a nép arra kíváncsi, milyen változásra számíthatnak majd, amikor Vilmos trónra lép. Vajon a monarchia megmarad olyannak, amilyen Erzsébet alatt volt? Nos, a herceg terve nem egészen ez: Vilmos követné apja munkáját és erőfeszítéseit egy bizonyos dolgot illetően, azonban ez sokaknak nem tetszik, köztük a király testvérének, Anna hercegnőnek sem. Márpedig a trónörökös eltökélt: első lépésként ezt a bizonyos döntését szeretné majd minél előbb elfogadtatni, ahogy a fejére kerül a korona. Hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkból megtudhatod!

Vilmos tervei között köztudottan az szerepel, hogy királyként modernizálni szeretné majd a monarchiát, ez pedig bizonyos lépésekkel jár majd, ami nem mindenkinek fog tetszeni, ám ez a herceget Richard Eden királyi kommentátor szerint egyáltalán nem érdekli.
Kattints a további képekért!

Mivel Károly jelenleg is küzd rákbetegségével, sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon mi lesz Kamilla sorsa, ha az uralkodó előbb távozik az élők sorából, mint felesége.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.