Sztárok

Veszélybe került Katalin: a hercegnét egy súlyos, bénító állapot gyötörte, rettenetesen élte meg mindezt

Vilmos neje ritkán beszél a nyilvánosság előtt arról, miken ment át terhességei alatt, nemrégiben azonban újból felelevenítette szörnyű emlékeit.

Kegyetlen időszakként hivatkozik rá

A brit királyi család legboldogabb időszakai voltak, amikor Katalin életet adott három gyermekének, akik közül első fia, György egyben a trón várományosa is születése óta. A herceget 2013 júliusában hozta világra a londoni St. Mary's Kórházban, míg Saroltát két évvel később, májusban, az ifjú Lajos herceg pedig 2018 áprilisában született meg Vilmos és Katalin legnagyobb örömére. A jövendőbeli királyi pár tehát három gyermekkel is büszkélkedhet, és a hercegné több alkalommal is kijelentette már, hogy ha tehetné, szívesen szülne még, ám Vilmos ezt egyáltalán nem szeretné, méghozzá azért, mert rettenetesen aggódik nejéért. Katalin ugyanis borzalmasan viselte terhességeit, több alkalommal is súlyos állapotba került mindhárom várandóssága alatt, mert egy úgynevezett hyperemesis gravidarum nevű betegséggel küzdött, ami egy meglehetősen komoly probléma, és amiről a hercegné nemrégiben ismét beszélgetést folytatott egy férfival.

Katalin a napokban a The Orchardsba látogatott, amely egy sajátos nevelési igényű gyermekek, valamint családjaik számára fenntartott központ Sittingbourne-ben. A hercegné a Shaping Us kampányának részeként ment a központba, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek és a szülők támogatásának fontosságára, éljenek ők bármilyen körülmények között is.
Kattints a további képekért!

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a brit trónörökös felesége lehet az összekötő kapocs a III. Károly és Harry herceg közötti békefolyamatban, mostanra azonban egyértelművé vált: Katalin nem örülne neki, ha a sussexiek visszatérnének a családba.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.