Sztárok

Katalin sosem fog kibékülni Harryékkel - valójában ezért makacsolta meg magát a walesi hercegné

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a brit trónörökös felesége lehet az összekötő kapocs a III. Károly és Harry herceg közötti békefolyamatban, mostanra azonban egyértelművé vált: Katalin nem örülne neki, ha a sussexiek visszatérnének a családba.

Miért változtatott az álláspontján?

Noha az elmúlt időszakban úgy tűnt, Katalin walesi hercegné lehet az összekötő kapocs a III. Károly brit király és Harry herceg között kezdődő békefolyamatban, mára egyértelművé vált, hogy a brit trónörökös felesége egyáltalán nem nézné jó szemmel, ha a sussexiek - akik 2020-ban függetlenedtek - most mégis visszatérnének a családba. De miért makacsolta meg magát a Harryvel állítólag legendásan jó viszonyt ápoló Katalin?

Azt beszélik, Katalint nagyon megviselte mindaz, amit a sussexiek - kiváltképp Harry - elkövettek a királyi család ellen a Megxit óta eltelt időszakban. A walesi herceg felesége képtelen felülemelkedni sérelmein, ezért nem is látná szívesen Harryéket a királyi családban.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg és neje, Katalin házassága tündérmesébe illően tökéletesnek tűnhet, ám ez csupán illúzió: olykor az ő kapcsolatukat is megmételyezik a mindennapos konfliktusok.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.