Sztárok

Katalin nélkül húsvétozott idén a királyi család: így telt valójában az ünnep a hercegné számára

Katalin hercegné húsvétja kicsit másképpen alakult, mint az eddigi években, tekintve, hogy rákos megbetegedéssel küzd – közeli forrásoknak köszönhetően most kiderült, hogyan telt pontosan az ünnep Vilmos herceg neje számára.

Rendhagyó ünnep

Ahogyan azt a megrázó bejelentés után sejteni lehetett, Katalin hercegné továbbra is a nyilvánosságtól visszavonulva éli a mindennapjait, hiszen számára most az a legfontosabb, hogy családjára, valamint saját gyógyulására összpontosítson. A leendő királyné jelenleg preventív kemoterápiát kap – melynek lényege, hogy egy korábbi daganat ismételt megjelenését és terjedését megelőzze –, így senkit nem ért meglepetésként, amikor kiderült: a walesi hercegi pár nem vett részt vasárnap a húsvéti istentiszteleten a királyi család többi tagjával – a szintén daganatos Károly királyt is csak kivételes alkalmakkor lehet látni, ő viszont részt vett feleségével, Kamilla királynéval a windsori Szent György-kápolnában megtartott szokásos egyházi szertartáson. De akkor vajon hogyan és mivel telt az ünnep öttagú famíliájuk számára? Részletek a galériában!

Mint ahogyan az a napokban kiderült, Katalin hercegné megtörte a hagyományt és nem vett részt a húsvétvasárnapi istentiszteleten, amely a korábbiakhoz képest jóval szűkebb körben zajlott le. Őfelsége, Károly király szándékosan minimalizálta a nagyobb tömegekkel való érintkezést, hogy csökkentse a kockázatokat, mivel kezelése még mindig tart.
Kattints a további képekért!

Ma már igazi álompárnak számítanak, románcuk azonban nem volt mindig annyira felhőtlen, mint manapság: Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin sok hullámvölgyet éltek át együtt, sőt egy időben a brit trónörökös barátai is megpróbáltak "éket verni" közéjük.

Leadfotó: Andrew Matthews-WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.