Sztárok

Emlékszel az Amélie csodálatos élete sztárjára? A karaktert alakító Audrey Tautou már 47 éves: így néz ki ma – fotók

Audrey Tautou 2001-ben, ikonikus Amélie-szerepével robbant be a köztudatba, tehetségének köszönhetően pedig szinte azonnal belopta magát mindenki szívébe, de persze azzal is számos rajongót szerzett magának, hogy páratlan külsővel áldotta meg a sors – szépsége pedig az idő múlásával sem fakult meg.

Elbűvölő őzikeszemek

Az Amélie csodálatos élete című romantikus vígjáték hatalmas sikerrel söpört végig az egész világon több mint 20 évvel ezelőtt, s azóta is nagy népszerűségnek örvend. A címszereplőt az akkor 25 éves Audrey Tautou alakította, akit szelídsége, bájossága és kamaszos, törékeny szépsége valódi nemzetközi ikonná tett. S bár filmes karrierje már jóval korábban útnak indult, az igazi áttörés valójában csak ezután jött: sorra kapta az ígéretesebbnél ígéretesebb felkéréseket, sőt néhány esztendővel később Hollywoodot is sikerült bevennie. A színésznővel sok minden történt a kultfilm debütálása óta, ő azonban mintha rálelt volna az örök fiatalság titkára, ugyanis napjainkban is pont úgy néz ki, mint mikor először hódította meg a vetítőtermeket. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikus formában van a francia Anne Hathaway:

Audrey Tautou mindig is igazi művészlélek volt: érettségi után a modern irodalommal kezdett foglalkozni, de már nagyon fiatalon érdeklődést mutatott a színészet iránt is, így az ismert párizsi színitanoda, a Cours Florent hallgatója lett.
Kattints a további képekért!

Párizs, szerelem, melankólia – ez a három szó egyből eszünkbe juthat, ha felidézzük az Amélie csodálatos élete című film jeleneteit. Az pedig, hogy az alkotás a mai napig töretlen sikernek örvend, egyértelműen köszönhető többek között a főszereplőt alakító Audrey Tautou tehetségének is.

Leadfotó: Dave Hogan/Mission Pictures/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...