Nincs sok idő hátra: hamarosan megszülethet Shane Tusup és a párja gyermeke

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé nagyon várják, hogy világra jöjjön a közös babájuk. Tényleg magasabb szintre fog ezzel lépni a kapcsolatuk.

Végre lehet ez lesz az a kapcsolat, amiben Shane Tusup megnyugszik

Aki követte az amerikai edző életútját, az nagyon jól tudja, hogy volt néhány erős vihar a kapcsolatai körül. A múltat Shane Tusup igyekezett maga mögött hagyni, és már tényleg csak az új párjára, Nagy Viktória Zoéra koncentrál.

Shane Tusup még soha nem érzett olyan szerelmet, mint amit a kedvese oldalán megtapasztalt, és ez érződik is rajtuk.

Abban már biztosak, hogy kislányuk itthon látja majd meg a napvilágot, az amerikai állampolgárságot ugyanis apja által egyébként is megkapná. Az időpont pedig közeleg, azonban, hogy mit kell még tudni a Zoé várandóságáról, azt a galériánkban megmutatjuk neked!

Shane és kedvese november elején osztották meg eljegyzésük történetét a nagyvilággal, aztán kiderült, hogy a közös gyermekük is úton van.
Kattints a további képekért!

Nagy Viktória Zoé gömbölyödő terheshassal állt kamerák elé, ráadásul az összes ruhájától megszabadult a művészi felvétel kedvéért.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!