Szívrohamot kapott egy szurkoló a magyar válogatott focista olaszországi meccsén

Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is óriási volt a dráma Nagy Ádámék mérkőzésén. Videón is megmutatjuk, hogy mi történt!

Nagy Ádámék aztán azon voltak, hogy megszerezzék a győzelmet, már csak a szurkolók miatt is

Nagyot küzdött, és ott lesz a magyar labdarúgó-válogatott a nyári Európa-bajnokságon. A csoportban olyan országokkal kell megküzdenünk, mint Skócia, Svájc, valamint a házigazda Németország.

A nemzetközi goal.com frissítette szubjektív erősorrendjét, amely azt mutatja meg, kinek mekkora esélye van a végső győzelemre. Ezen Magyarország elég előkelő, nyolcadik helyen szerepel. A csoportunkból csak Németország előz meg minket, a többiek mögöttünk vannak.

Közben az Eb előtt találkozhatnak a szurkolók a magyar válogatott tagjaival, mivel közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik. Az eseményt május 30-án, a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg, amin ott lesz Nagy Ádám is, aki egy nem semmi dolgot élt át a legutóbbi olaszországi meccsén. A galériánkban megmutatjuk, mi történt pontosan!

A magyar labdarúgó-válogatott egyik tehetséges középpályása, Nagy Ádám az olasz labdarúgó-másodosztályban játszik a Spezia Calcio csapatában.
Kattints a további képekért!

Nem ez az első pletyka, amit a szurkolók indítanak el Szoboszlai Dominik új kedvesével kapcsolatban. Megmutatjuk, mire sikerült rájönniük!

Leadfotó: MTI Fotó – Czeglédi Zsolt

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!