Sztárok

Vilmos barátai kezdetben nem rajongtak Katalinért: megvolt az oka, hogy miért néztek ferde szemmel a későbbi hercegnére

Ma már igazi álompárnak számítanak, románcuk azonban nem volt mindig annyira felhőtlen, mint manapság: Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin sok hullámvölgyet éltek át együtt, sőt egy időben a brit trónörökös barátai is megpróbáltak "éket verni" közéjük.

Vilmost súlyos kételyek gyötörték

Vilmos walesi herceg és felesége, a későbbi Katalin hercegné szerelme még a St. Andrews Egyetemen szökkent szárba. Ma már sokan nem emlékeznek rá, de a későbbi hercegi pár kapcsolata egyáltalán nem indult zökkenőmentesen. Barátságuk csak lassan, fokozatosan érett szerelemmé, 2007-ben pedig egy nagyobb mosolyszünet is tarkította a románcukat. Vilmost ebben az időben súlyos kételyek kezdték gyötörni a párkapcsolatukat illetően: egyáltalán nem akarta elkapkodni az esküvőt, és abban sem volt biztos, hogy lehet-e egy nőt szeretni egy egész életen át. Ekkor erősödtek fel azok a hangok, melyek szerint Katalin és Vilmos valójában nem is illik egymáshoz - idézi fel a Daily Mail.

Öccséhez, Harryhez hasonlóan Vilmosnak is volt egy szeszélyesebb, bulizósabb oldala, így hát nem csoda, ha 17 évvel ezelőtt ő maga is megingott az elköteleződést illetően.
Kattints a további képekért!

Vilmos walesi herceg felesége a közelmúltban tudatta a publikummal, hogy rákos elváltozást találtak a szervezetében. Mint utóbb kiderült, Katalin nem önszántából vállalkozott a drámai bejelentésre.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...