Sztárok

Szikrázott köztük a levegő: Cher és 40 évvel fiatalabb szerelme a vörös szőnyegen mutatták meg, mennyire imádják egymást - Fotók

Az énekesnő és élettársa, Alexander Edwards (vagyis AE) az iHeartRadio Music Awards nevű eseményen bukkantak fel.

Alaptalannak bizonyult a pletyka

Noha az elmúlt időszakban felröppent a pletyka, miszerint Cher szakított négy évtizeddel fiatalabb szerelmével, Alexander Edwardsszal, a híresztelések alaptalannak bizonyultak. Azt ugyan nehéz volna megítélni, hogy valóban komoly hullámvölgy tarkította-e a párkapcsolatukat a közelmúltban, egyvalami azonban bizonyos: most irigylésre méltó harmónia honol közöttük. A 77 éves énekesnő és élettársa, az AE művésznéven ismert zenei producer ezt most a vörös szőnyegen bizonyította be.

Cher még diszkrét puszit is kapott a producertől iHeartRadio Music Awards nevű vörös szőnyeges eseményen, ahová a pár kéz a kézben érkezett.
Kattints a további képekért!

Steven Tyler és Aimee Preston 2016 óta alkotnak egy párt, és nagyon úgy tűnik, hogy kapcsolatuk a hatalmas korkülönbség ellenére is működik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár úgy tűnhet, a mosás nem kifejezetten nehéz feladat, akadnak bizonyos hibák, melyekbe olykor még a leggyakorlottabb háziasszonyok is belefutnak, pedig ruháink mellett akár mosógépünket is...
Lifestyle
Teljesen természetes, hogy olykor el-elfelejtünk dolgokat, de gondoltad volna, hogy memóriád és agyad egészségének befolyásolása bizonyos mértékig a te kezedben is van?
Lifestyle
A nagy "só kérdés" továbbra is hatalmas dilemma tárgya, de mi most eláruljuk, hogy melyiket érdemes a konyhádban tartanod. Íme!