Sztárok

Nagyon beszűkült Katalin mozgástere: a hercegné valójában a palota nyomására hozta nyilvánosságra a rákdiagnózist

Vilmos walesi herceg felesége a közelmúltban tudatta a publikummal, hogy rákos elváltozást találtak a szervezetében. Mint utóbb kiderült, Katalin nem önszántából vállalkozott a drámai bejelentésre.

Miért márciusban állt a nyilvánosság elé?

Mindenkit felkészületlenül ért az elkeserítő hír: apósához, III. Károly brit királyhoz hasonlóan Katalin walesi hercegnét is rákkal kezelik. A drámai bejelentés óta folyik a vita, hogy vajon Vilmos walesi herceg felesége miért éppen márciusban rukkolt elő a szomorú fejleménnyel. Hiszen Katalin már 2023 végén eltűnt a nyilvánosság elől, és azóta csupán lesifotókon, illetve egy utólagosan manipulált családi fényképen láthatta a publikum. A legkézenfekvőbb magyarázat az volna, hogy Katalinék elejét akarták venni annak, hogy eluralják a világhálót a vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletek, na meg a Vilmos állítólagos hűtlenségéről szóló pletykák. Az igazság azonban az, hogy a Kensington-palota szorította rá Katalint a drámai lépésre.

Katalin mozgástere riasztó mértékben beszűkült: nem volt más választása, mint előállni a rákdiagnózissal, ugyanis a diagnózisa már kiszivárgott - írja a Daily Mail.
Kattints a további képekért!

Bár a két hercegi pár köztudottan nem ápol jó viszonyt egymással, ez Katalinékat állítólag nem akadályozta meg abban, hogy megpróbáljanak egy különös kéréssel véget vetni a viszálynak.

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...