Sztárok

"Mélyen megrendít és fáj, hogy meghaltál..." - Alföldi Róbert megtörten búcsúzott Tordy Gézától

Alföldi számos emlékezetes színdarabbal együtt játszott a Nemzet Színészével, aki március végén, nyolcvanöt esztendős korában hunyt el.

Örökre elment Tordy Géza

Március 30-án, egy hónappal 86. születésnapja előtt elhunyt Tordy Géza Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas színművész, a Nemzet Színésze. A szomorú hírt követően a néhai színésznagyság számos egykori barátja, kollégája és pályatársa fogalmazott meg búcsúüzenetet. Ernyey Béla, Pásztor Erzsi, Bodrogi Gyula és Eszenyi Enikő után Alföldi Róbert színész-rendező is megható gondolatokkal emlékezett az elmúlt néhány évtized egyik legjelentősebb magyar színművészére.

"Ne … de tényleg ne már… Géza is elment. Meghalt Tordy Géza. Nagyon sokat köszönhetek neki. Nem voltunk olyan klasszikus tanítvány - mester viszony, de valahogy mégis nagyon fontos dolgok történtek velem miatta, neki köszönhetően. Amikor bekerültem a Vígbe – nagyon fiatalon –, azonnal fontos nagy szerepet kaptam egy emberileg nagyon fontos előadásban, a Nagy Romulusban, Kernnel" - kezdte őszinte és megindító visszaemlékezését Alföldi.
Kattints a további képekért!

Március 26-án ünnepelte 90. születésnapját a Kossuth-díjas Harkányi Endre, a Vígszínház legendás művésze, Danny DeVito egykori állandó magyar hangja.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.