Sztárok

Komoly kérést intézett a rákbeteg Katalin hercegné Harryékhez: Vilmossal együtt keresték meg a sussexieket, ezt óhajtják tőlük

Bár a két hercegi pár köztudottan nem ápol jó viszonyt egymással, ez Katalinékat állítólag nem akadályozta meg abban, hogy megpróbáljanak egy különös kéréssel véget vetni a viszálynak.

Katalin és Vilmos mindent megtesz azért, hogy helyreálljon a béke

Meghan Markle és Harry herceg régóta nem áll szoros kapcsolatban a királyi családdal, de a sussexiek állítólag törekednek arra, hogy helyreálljon a béke: ennek érdekében Harry például májusban újra haza látogat majd a palotába, hogy lássa rákbeteg apját, Meghan azonban egyelőre nem szeretne vele tartani, ugyanis úgy véli, a felhajtás, amit az ő jelenléte kiváltana, senkinek sem tenne jót, ezenkívül a hercegné fél is attól, hogy fogadnák őt az Egyesült Királyságban az elmúlt időszak viszályai miatt. Katalinnal és Vilmossal kapcsolatban eddig mindenki úgy tudta, hogy a jövendőbeli uralkodópár egyáltalán nem szeretne békülni a sussexiekkel, ugyanis teljesen elvesztették a bizalmukat irányukba - most azonban mégis úgy tűnik, megváltozhatott a walesiek véleménye, és hajlandóak arra, hogy rendezzék a viszonyukat a királyi család fekete bárányaival. Meg is tették az első lépést efelé: egy különös kérést intéztek Harryékhez a Mirror szerint, így most az Egyesült Államokban élő párnál pattog a labda. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Tom Quinn királyi szakértő szerint az elhidegült, feszült kapcsolatban lévő Harry és Meghan, valamint Katalin és Vilmos végre kibékülhetnek, ha a sussexiek hajlandóak eleget tenni a walesiek elsőre furcsának tűnő kérésének.
Kattints a további képekért!

Arról nem is beszélve, hogy a szőke szépség még hasonlít is a legendás színésznőre és hercegnére.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!
Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.