Sztárok

Komoly kérést intézett a rákbeteg Katalin hercegné Harryékhez: Vilmossal együtt keresték meg a sussexieket, ezt óhajtják tőlük

Bár a két hercegi pár köztudottan nem ápol jó viszonyt egymással, ez Katalinékat állítólag nem akadályozta meg abban, hogy megpróbáljanak egy különös kéréssel véget vetni a viszálynak.

Katalin és Vilmos mindent megtesz azért, hogy helyreálljon a béke

Meghan Markle és Harry herceg régóta nem áll szoros kapcsolatban a királyi családdal, de a sussexiek állítólag törekednek arra, hogy helyreálljon a béke: ennek érdekében Harry például májusban újra haza látogat majd a palotába, hogy lássa rákbeteg apját, Meghan azonban egyelőre nem szeretne vele tartani, ugyanis úgy véli, a felhajtás, amit az ő jelenléte kiváltana, senkinek sem tenne jót, ezenkívül a hercegné fél is attól, hogy fogadnák őt az Egyesült Királyságban az elmúlt időszak viszályai miatt. Katalinnal és Vilmossal kapcsolatban eddig mindenki úgy tudta, hogy a jövendőbeli uralkodópár egyáltalán nem szeretne békülni a sussexiekkel, ugyanis teljesen elvesztették a bizalmukat irányukba - most azonban mégis úgy tűnik, megváltozhatott a walesiek véleménye, és hajlandóak arra, hogy rendezzék a viszonyukat a királyi család fekete bárányaival. Meg is tették az első lépést efelé: egy különös kérést intéztek Harryékhez a Mirror szerint, így most az Egyesült Államokban élő párnál pattog a labda. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Tom Quinn királyi szakértő szerint az elhidegült, feszült kapcsolatban lévő Harry és Meghan, valamint Katalin és Vilmos végre kibékülhetnek, ha a sussexiek hajlandóak eleget tenni a walesiek elsőre furcsának tűnő kérésének.
Kattints a további képekért!

Arról nem is beszélve, hogy a szőke szépség még hasonlít is a legendás színésznőre és hercegnére.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.
Sztárok
Sokan gondolják úgy, hogy a boldog házasság részben a kompromisszumokban és a hatékony együttműködésben gyökerezik. Nos, Ryan Gosling és Eva Mendes is hasonlóan vélekedik, határozottan megállapodtak...
Lifestyle
Sokan nem tudják, pedig rengeteg ehető virág van körülöttünk, ami csodát művelhet az ételünkkel. Ezek közé tartozik az orgona is!