Sztárok

Károly olyat tett, amire senki sem számított: a király mindenkit megdöbbentett döntésével, ámultak rajta az emberek

Károly király múlt vasárnap mindenkit sokkolt, amikor megjelent a húsvéti istentiszteleten - hogy miért volt ez komoly és váratlan lépés a királytól? Cikkünkből megtudhatod!

Katalin helyett Károly jelent meg a nép előtt

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Katalin sokkoló bejelentése után, miszerint rákos, a hercegné jelenleg csak és kizárólag gyógyulására koncentrál a nyilvánosságtól távol, így érthető módon, valamint ahogyan arra számítani lehetett, Vilmos neje nem vett részt a vasárnapi húsvéti istentiszteleten a királyi család többi tagjával. Károly azonban váratlanul megjelent, és Kamilla királynéval együtt a szintén daganatos király ott volt a windsori Szent György-kápolnában megtartott hagyományos egyházi szertartáson. Az uralkodó mindenkit megdöbbentett azzal, hogy nem hagyta ki a szokásos istentiszteletet, ezzel pedig reményt keltett alattvalóiban, akik közül többen most úgy vélik, Károly sokkal jobban van, mint azt sokan gondolják, jelenléte pedig csak és kizárólag egy dolgot jelenthet. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Károly Kamillával együtt beszélgetett az alattvalókkal a vasárnapi istentisztelet előtt és után: a király megköszönte az emberek jókívánságait, integetett a tömegnek, valamint pozitív fejleményekkel szolgált hogylétét és jelenlegi állapotát illetően rákbetegségévek kapcsolatban.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné húsvétja kicsit másképpen alakult, mint az eddigi években, tekintve, hogy rákos megbetegedéssel küzd – közeli forrásoknak köszönhetően most kiderült, hogyan telt pontosan az ünnep Vilmos herceg neje számára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...