Ördög Nóra távollétében ezt be kellett vallania Nánási Pálnak, nem bírta tovább a műsorvezető férje

Nánási Pálból előtörtek az elfojtott érzelmek. Úgy néz ki, ilyen hatással van rá, amíg Ördög Nóra távol van.

A műsorvezető most sokáig külföldön lesz

Ahogyan már sokan tudják, a TV2 és a csapata belevágott az Ázsia Expressz ötödik évadának a forgatásába. Mivel a csatorna egyik elég nagy nézettségű produkciójáról van szó, így az embereket az is érdekli, hogy mik történnek a háttérben.

A versenyzők közül többek között útnak indul Stohl András és Till Attila, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, István, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a 10 millió forintos fődíjért.

Természetesen ott van a műsor egyik motorja, Ördög Nóra is, akinek most a férje, Nánási Pál üzent itthonról. A galériánkból kiderül, hogy mi állt az üzenetben!

Ezúttal a sztárok a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek majd. Sokan féltek, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának ez a kihívás nem fog jót tenni, de megnyugtattak mindenkit, hogy nem kell őket félteni.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra mellett az egész stábra a szívbaj jött, amikor meglátták a veszélyes állatot. Pálinkával kellett lekísérni a dolgot.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...