Sztárok

Végre megtörte a csendet Vitray Tamás: a legendás tévés elképesztő kulisszatitkot árult el a házasságáról

Mi a tökéletes házasság titka? Erre az egyszerűnek tűnő, mégis elgondolkodtató kérdésre válaszolt a magyar televíziózás óriása.

Negyedszer is kimondta a boldogító igent

Nemrégiben az egész országot meglepetésként érte a hír: negyedszerre is megnősült a 91 éves Vitray Tamás, a honi televíziózás élő legendája. Jelenlegi nejével, Évával régi ismeretség fűzi őket össze, a kapcsolatuk azonban akkor fonódott szorosabbra, amikor szomszédokká váltak. Mióta elvált harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől, Vitray csak ritkán enged betekintést a magánéletébe, ezért beletelt némi időbe, míg kiderült, hogy a televíziós szíve ismét foglalt. Azt viszont csak kevesen gondolták volna, hogy a legendás médiaszemélyiség negyedszerre is kimondhatja a boldogító igent. Pedig megtörtént, sőt a friss házasok azóta már páros interjút is adtak. Egyvalamiről azonban eddig még nem beszéltek: a jó házasság titkáról.

Vitray a Best magazinnak adott friss interjújában arról beszélt, hogy sokszor nehezen viselte el a környezete, ám ő csak magát adja, s nincs ez másképp most, negyedik házasságában sem. „Én mindenesetre kísérletet teszek, hogy el lehessen viselni... vagy bejön, vagy nem. Nyolcvanhét évesen váltam, és most kilencvenegy vagyok, de úgy gondolom, mindez nem az évektől függ” - fogalmazott a tévés.
Kattints a további képekért!

Nánási Pálból előtörtek az elfojtott érzelmek. Úgy néz ki, ilyen hatással van rá, amíg Ördög Nóra távol van.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.