Sztárok

Kasza Tibi elképesztő előtte-utána fotót posztolt: döbbenetes a változás

A sztár tavasszal kezdett életmódváltásba, az eredmény már hetekkel később szemmel látható volt, mostanra pedig az edzéseknek köszönhetően kifejezetten látványos eredményt sikerült elérnie.

Kasza Tibi elképesztő átalakuláson ment keresztül

Április végén kezdett életmódváltásba Kasza Tibi, melyhez egy saját termesztésű termékcsaládot tesztelt. Már kép hónappal később büszkén mutatta meg a „meztelen valóságot”, mivel ez idő alatt sikeresen megszabadult 15 kilótól, miközben saját bevallása szerint napról napra energikusabb lett, bírta az edzést, és motiválta a folyamatos eredmény.

Nemrégiben újabb helyzetjelentéssel szolgált a közösségi oldalán. „Az elmúlt 20 évben, odaadtam volna pár nem létfontosságú szervemet, hogy sikerüljön sikeresen formát és életmódot váltanom! Az pedig, hogy sokak számára az én példám jelenti ugyanebből a helyzetből a kiutat, hihetetlenül megtisztelő. Még hosszú út áll előttem is, de ha másra nem annak bizonyítékára jó lehetek nektek, hogy a lehetetlen, csak egy szó” – írta posztjában a műsorvezető.

Nézd meg a galériánkban Kasza Tibi csodálatos átalakulásának egyes fázisait!

Kasza Tibi tavasszal kezdett bele az életmódváltásba. Két hónap alatt 15 kilótól szabadult meg.
Kattints a további képekért!

Javában zajlik a Sztárban sztár leszek! idei évadának castingja, drámából és könnyekből pedig nincs hiány.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...