Elolvadunk: bűbájos fotón Horváth Éva és újszülött kisfia

Augusztus végén született meg Horváth Éva második gyermeke: a kisfiút Alexnek keresztelték el a szülei, édesanyja pedig – a rajongók legnagyobb örömére – most egy tündéri fotót mutatott róla.

Négytagú lett a család

Horváth Éva 2017 májusában adott életet első kifiának, Kristófnak, idén pedig bejelentette, hogy 42 évesen ismét anyai örömök elé néz. A magyar modell a nyár végére volt kiírva, az utolsó időszakban pedig egyre több fotót is posztolt kerekedő pocakjáról, mígnem augusztus 30-án örömmel számolt be az Instagram oldalán arról, hogy új taggal bővült a családjuk.

Szia Alex, végre itt vagy, már nagyon vártunk. :) Hálásak vagyunk, hogy minket választottál. Kristóf, Anya, Apa” – írta akkor az édesanya a közösségi oldalára.

Horváth Éva tudatosan figyel arra, hogy megóvja családját a nyilvánosság figyelő tekintete elől, így egyik gyermekéről sem posztol sokat – titokzatos párjáról pedig egyáltalán, így még most is rejtély övezi, ki rabolta el a szívét. A modell legutóbb egy imádnivaló, rövid videót mutatott újszülött kisbabája lábáról, most pedig egy szívmelengető fotót tett közzé önmagáról, ahogy karjaiban tartja a csöppséget.

Te vagy a legkisebb örök szerelmem” – olvasható a bejegyzésben. A modell korábban eláruéta, kedvesével úgy érzik, Kristóf nevelése során rengeteg tapasztalatra tettek szert, így második kisfiukkal már könnyebb dolguk lesz. S bár régebben nem gondolta volna, hogy kétgyermekek anya lesz, természetesen nem bánja, hogy végül így alakult az élete.

Az egykori szépségkirálynő világra hozta második gyermekét, de egyáltalán nem akar úgy tenni, mintha a szülés nem alakította volna át a testét. Sőt, a változást bátran meg is mutatta követőinek.

Leadfotó: Facebook

Oldalak