Sztárok

Szinte teljesen meztelen volt: ezt a merész ruhát választotta a díjátadóra az amerikai színésznő – Fotó

Megan Fox ismét megkapta mind az elismerő, mind a botrányos pillantásokat ruhaválasztása miatt.

Keveset bízott a képzeletre

Megan Foxot a mai napig a világ egyik legszexibb nőjeként tartják számon, és valljuk be, nem érdemtelenül: bár színésznői karrierjében messze elmaradnak az eredmények pályatársaihoz képest, Megan még mindig képes fenntartani az őt övező figyelmet és az emberek kíváncsiságát. Mostanában főként azzal okozott nagy felhajtást a médiában, hogy összejött Colson Bakerrel, azaz művésznevén Machine Gun Kelly amerikai énekessel, ez pedig több okból kifolyólag is felkavarta az állóvizet. A világot ugyanis sokkolta, hogy Megan Fox 10 év házasság után elválik férjétől, a szintén színész Brian Austin Greentől annak ellenére, hogy három közös gyermekük is született. A következő drámai esemény pedig az volt, amikor a 35 éves színésznőt a széttetovált, főleg botrányairól és drogügyeiről híres 31 éves zenésszel, Machine Gun Kellyvel kapták lencsevégre nem sokkal válása után – Kelly egyébként szintén szülő annak ellenére, hogy ezt senki nem nézné ki belőle. Bár sokan nem hittek abban, hogy a két híresség kapcsolata sokáig fog tartani, úgy tűnik mégis működik köztük a dolog, ugyanis már több mint egy éve egy párt alkotnak, és bár furán mutatják ki, úgy látszik, boldogabbak egymás oldalán, mint valaha. A közvélemény szerint viszont Machine egyáltalán nincs jó hatással a szexi színésznőre, ugyanis a közeli ismerősök úgy vélik, Megan teljesen megváltozott és bevadult, mióta Kellyvel jár. Nos, hogy ebből mi az igazság azt nem tudni, az azonban biztos, hogy Fox ruhaválasztásai egyre merészebbek, mióta rálelt szerelmére. A pár legutóbb a 2021-es MTV Video Music Awards díjátadón mutatkozott együtt, a vörösszőnyegen pedig mindenki döbbenten, árgus szemekkel figyelte őket, Megan ugyanis szinte meztelenül jelent meg az eseményen. Galériánkban mutatjuk a szinte már ízléstelennek minősülő anyagdarabot, bár valljuk be, a színésznőnek még ez is remekül áll – csak inkább a hálószobába való!

Machine és Megan a világ egyik legfurább sztárpárjának számítanak jelenleg: amennyire nem illenek össze első pillantásra, annyira jól mutatnak mégis egymás oldalán.
Kattints a további képekért!

Vasárnap este tartották New Yorkban az MTV Video Music Awards díjátadóját, amelyen – a korábbi évekhez hasonlóan – rengeteg világhírű sztár jelent meg. Az eseményen felvonuló énekesek, színészek és előadók látványos ruhakölteményeket választottak maguknak, néhány ezek közül pedig kifejezetten pazarul mutatott a vörös szőnyegen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.