Kasza Tibi és felesége elárulták: második gyermekük is segítséggel fogant – Egyelőre titokban tartják a baba nemét

Óriási a boldogság Kasza Tibiéknél, hiszen hamarosan új taggal bővül a családjuk. Az énekes és felesége, Andrea nagyon várják már, hogy kétszeres szülők legyenek, a sztáranyuka pedig most újabb részleteket árult el a második várandósságával kapcsolatban.

Lora Bella testvért kap

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea nemrég az Instagram oldalukon tudatták a követőkkel, hogy hamarosan kétszeres szülők lesznek. Az énekes 2017-ben vette feleségül kedvesét, első gyermekük, Lora Bella pedig egy évvel később, 2018 novemberében jött világra. A kislány orvosi segítséggel fogant, ám a hormonkezelés akkor annyira megviselte az édesanyát, hogy eldöntötte, többször nem szeretné kitenni a testét ennek a folyamatnak. Végül Andrea felülírta korábbi elhatározását, így belevágtak a családbővítésbe, hiszen már nagyon vágytak arra, hogy Lora Bellának testvére legyen. A sztáranyuka a Story Magazinnak mesélt arról, hogyan érzi magát, illetve mennyiben más a mostani terhessége az előzőnél. További részletekért olvass tovább a galériában!

Andrea elárulta, hogy a születendő kisbaba tervezett volt, akinek érkezését már Lora Bella is nagyon várja. „Puszilgatja, simizgeti, beszél hozzá – úgyhogy tényleg nagyon várja. Reméljük, hogy ez így lesz akkor is, miután megszületik” – tette hozzá az édesanya, aki kissé aggódik, lesz-e vajon a két gyerek között testvérféltékenység.
Kattints a további képekért!

Kasza Tibi felesége, Kasza-Darai Andrea, azaz Manker, egy őszinte vallomással jelentkezett az Instagram oldalán.

Leadfotó: Instagram/ kaszatibiofficial

Oldalak