Sztárok

Tudtad? Ezek a hazai sztárok őszintén felvállalják, hogy megcsalták a párjukat

A hűtlenség gyakori válóok, hiszen ha a bizalom egyszer megtörik, nehéz újra felépíteni. Nincs ez másképp a hírességek kapcsolataiban sem: számos olyan hazai sztárról tudni, akiknek nem ismeretlen a megcsalás.

Nem ritka a félrelépés

Napok óta Meggyes Dávid és Horváth Gréta viharos szakításától hangos a sajtó. Mint ismert, az Ázsia Expressz második évadának győztese négy év után hagyta el feleségét és kisfiát, méghozzá azért, mert beleszeretett valaki másba. „Én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim” – vallotta be nemrég Dávid. Persze több sem kellett az internet népének, azonnal szárnyra kaptak a találgatások, hogy vajon ki lehet az a titokzatos nő, aki miatt véget ért a sztárpár kapcsolata. Hamar felmerült a Dancing with the Stars profi táncosnőjének, Stana Alexandrának a neve is, aki novemberben, mindössze öt hónap házasság után szakított párjával, Köcse Györggyel. A táncosnő Horváth Grétáék elválásáról nagyon homályosan fogalmazott: mint mondta, sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudja, hogy együtt van Dáviddal. Nos, bár a történet szomorú, koránt sem egyedülálló: galériánkban megmutatjuk, kik azok a hazai hírességek, akik nem éppen a hűség mintaképei.

Vasvári Vivien és exférje, Szegedi Fecsó mindig is amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, házasságuk azonban végleg tönkrement, amikor kiderült, hogy az üzletember megszegte a hűségi fogadalmát. A pár végül elvált, azóta pedig mindketten más mellett találták meg a boldogságot.
Kattints a további képekért!

Bár a magyar irodalomban Radnóti és Gyarmati Fanni kapcsolatát az egyik legszebbnek tartjuk, ismert tény, hogy az nem mindig volt felhőtlen. Ráadásul a költőóriásnak a feleségén kívül is volt egy szerelme, kapcsolatukat pedig Fanni előtt sem titkolták.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.