Sztárok

Tudtad? Ezek a hazai sztárok őszintén felvállalják, hogy megcsalták a párjukat

A hűtlenség gyakori válóok, hiszen ha a bizalom egyszer megtörik, nehéz újra felépíteni. Nincs ez másképp a hírességek kapcsolataiban sem: számos olyan hazai sztárról tudni, akiknek nem ismeretlen a megcsalás.

Nem ritka a félrelépés

Napok óta Meggyes Dávid és Horváth Gréta viharos szakításától hangos a sajtó. Mint ismert, az Ázsia Expressz második évadának győztese négy év után hagyta el feleségét és kisfiát, méghozzá azért, mert beleszeretett valaki másba. „Én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim” – vallotta be nemrég Dávid. Persze több sem kellett az internet népének, azonnal szárnyra kaptak a találgatások, hogy vajon ki lehet az a titokzatos nő, aki miatt véget ért a sztárpár kapcsolata. Hamar felmerült a Dancing with the Stars profi táncosnőjének, Stana Alexandrának a neve is, aki novemberben, mindössze öt hónap házasság után szakított párjával, Köcse Györggyel. A táncosnő Horváth Grétáék elválásáról nagyon homályosan fogalmazott: mint mondta, sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudja, hogy együtt van Dáviddal. Nos, bár a történet szomorú, koránt sem egyedülálló: galériánkban megmutatjuk, kik azok a hazai hírességek, akik nem éppen a hűség mintaképei.

Vasvári Vivien és exférje, Szegedi Fecsó mindig is amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, házasságuk azonban végleg tönkrement, amikor kiderült, hogy az üzletember megszegte a hűségi fogadalmát. A pár végül elvált, azóta pedig mindketten más mellett találták meg a boldogságot.
Kattints a további képekért!

Bár a magyar irodalomban Radnóti és Gyarmati Fanni kapcsolatát az egyik legszebbnek tartjuk, ismert tény, hogy az nem mindig volt felhőtlen. Ráadásul a költőóriásnak a feleségén kívül is volt egy szerelme, kapcsolatukat pedig Fanni előtt sem titkolták.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ted Hughes a XX. század második felének kiemelkedő jelentőségű irodalmi alakja és Pilinszky János egyik fordítója volt, aki 1984-ben hivatalosan kinevezett udvari költő lett. Bár alkotásai mind a mai...
Fashion&Beauty
Nincs is jobb ürügy arra, hogy új manikűrt készítsük magunknak, mint egy ünnep. Persze sokan ilyenkor a körmösükhöz fordulnak, hogy valamilyen extra mintát kérjenek, ugyanis nem könnyű ezeket...
Fashion&Beauty
A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.