Sztárok

Stana Alexandra megtörte a csendet: Horváth Gréta és Meggyes Dávid zátonyra futott házasságáról kérdezték

Miután a múlthéten napvilágot látott a hír, miszerint Meggyes Dávid elhagyta Horváth Grétát, a találgatások nem szűnnek: mindenki arra kíváncsi, mi vagy inkább ki miatt ért véget az Ázsia Expressz győztes párosának házassága.

Vajon mi történhetett?

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, szakított a magyar sztárpár: 4 év után ugyanis elhagyta feleségét és kisfiát az Ázsia Expressz második évadának győztese, Meggyes Dávid. A szomorú hírt Horváth Gréta osztotta meg Instagram-oldalán: „Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Az, hogy mi történt nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez amit elszenvedünk Filippel” – írta akkor bejegyzésében. Azóta már Dávid is megszólalt közösségi oldalán, aki elmagyarázta követőinek, pontosan miért hagyta el családját: „ÉN döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim” – vallotta be a szakító fél. Ezután természetesen megindultak a találgatások, vajon ki is lehet az a valaki, aki meghódította a férfi szívét, Gréta pedig a minap így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt dolga akadt… Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak” – árulta el, majd felmerült a Dancing with the Stars táncosának neve is, Stana Alexandráé. A híresztelések szerint ugyanis Dávid Alexandrával csalta meg Grétát, a helyzettel kapcsolatban pedig a profi táncosnő is nyilatkozott.

Gréta a Blikknek elárulta, mit gondol az Alexandrával kapcsolatos pletykákról: „Sajnos, a férjem annyira nem volt velem korrekt, hogy elém álljon és az igazat a szemembe mondja. Azt, hogy megcsalt és azt, hogy kivel. Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem. Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni. Én csak ezt tudom, amit ő mondott, de mostanában annyi hazugsága kiderült, hogy fogalmam sincs, mit higgyek”.
Kattints a további képekért!

Zayn Malik és Gigi Hadid évek óta alkottak egy párt: a zenésznek és a topmodellnek egy kislánya is született, ám ennek ellenére pár hónapja úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket, amelyben nagy szerepe volt a modell édesanyjának, Yolanda Hadidnek is.

Leadfotó: Instagram/alexandrastana.official

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.