Gólyahír! Ismét apa lesz Kasza Tibi

A magyar sztár felesége, Kasza-Darai Andrea a közösségi médiában jelentette be a nagy hírt.

Már második gyermekük érkezését várják

Hatalmas örömhírt közölt rajongóival Kasza Tibi és Darai Andrea: az Instagram felületén tudatták, hogy második gyermeküket várják. Andrea egy olyan fotósorozatot posztolt a népszerű közösségi oldalon, melyen egy "Született: 2022-ben" feliratú, fehér színű babaruhával pózol - először egyedül, majd férje, az énekes-influenszer Kasza oldalán. Az említett bejegyzés erre a linkre kattintva tekinthető meg. Beszédes, hogy a poszt csak ma este jelent meg az Instagramon, máris jóval több mint húszezer felhasználó lájkolta. Természetesen rengeteg hűséges követő gratulált a várandóssághoz Kasza Tibinek és feleségének, akik - a lapozható bejegyzés tanúsága szerint - kitörő örömmel fogadták a ragyogó hírt.

"Annyira fura, Lora Bellával egyfolytában kívántam az édességet… most meg…" - írta a terhességről hírt adó Instagram-bejegyzéshez Kasza-Darai Andrea.

A 43 éves Kasza Tibi 2017-ben vette feleségül Darai Andreát, első gyermekük, Lora Bella pedig egy évvel később, 2018 novemberében jött a világra.

Kocsis Korinna úgy fogalmazott: fáradékonysága dacára áldásként élte meg a várandósságot. Májusban érkezik a gyönyörű magyar híresség első gyermeke.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak