Gregor Bernadett: Nem voltam mindig biztos benne, hogy jó anya vagyok

A 49 éves magyar színésznő Palik László YouTube-csatornáján tűnt fel. Magánéletéről, belső vívódásáról, rejtett komplexusairól és az anyaság édes terheiről vallott a műsorban.

Az idő hozta el számára az elégedettséget

Gregor Bernadett nemrég Palik László YouTube-csatornájának beszélgetős műsorában vendégeskedett. A 49 éves magyar színművésznőt egyebek mellett arról is faggatta az Exatlon Hungary korábbi sztárja, hogy mennyire elégedett önmagával, s milyen terhet rótt rá az elmúlt évtizedekben az anyaság. Gregor Bernadett a műsorban kerek perec kijelentette: számos olyan időszak volt az életében, amikor kifejezetten elégedetlen volt önmagával. Húsz-huszonöt évvel ezelőtt még csupán a saját hangját kereste, a saját színművészetével kapcsolatban is folyamatosan nyugtalanító kétségek gyötörték. A híresség ugyanakkor azt is hozzátette: mára megbékélt önmagával, önismerete sokkal fejlettebbé, teljesebbé vált, és kiegyensúlyozottan elégedett emberré érett.

Gregor Bernadett arról is szót ejtett a műsorban, hogy 26 esztendős fia már évekkel ezelőtt kirepült a családi fészekből. Két méteres, borostás fiatalemberként - kész férfiként - írta le nagyobbik csemetéjét, akivel mindig annyi időt tölt, amennyi szükséges. "Nem vagyok az a típusú anyuka, aki akkor is keresi a fiát, amikor az nem igényeli. Nem csöngetek be hozzá a rántott hússal, ha nincs rá szüksége. Mindig annyi időt töltünk együtt, amennyit ő szeretne. Ha ez havi két alkalom, akkor annyi, ha heti kettő, akkor pedig annyi" - mesélte a műsorban a színésznő.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak