Sztárok

Emlékszel még? Így nézett ki Kállay-Saunders András, mikor az egész ország megismerte a Megasztárban – fotók

Több mint tíz éve már, hogy Kállay-Saunders András ismertségre tett szert a Megasztárban. Az énekes a tehetségével, egyedi stílusával és kivételes hangjával mindenkit elvarázsolt, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

A Megasztár felfedezettje

Kállay-Saunders András 1985. január 28-án látta meg a napvilágot New Yorkban, a modell Kállay Katalin manöken, és az ismert amerikai producer, soulénekes Fernando Saunders gyermekeként. Az előadó 2010-ben tért haza Magyarországra, hogy meglátogassa a nagymamáját, s miután továbbjutott a TV2 csatornáján futó Megasztár ötödik szériájának castingján, itt is maradt. A fiatal tehetség azonnal belopta magát a közönség szívébe, végül negyedik helyezettként végzett a versenyben – a műsornak hála azonban nemcsak hírnévre tett szert, hanem rátalált a szerelem is a győztes, Tolvai Reni személyében. A két énekes kereken tíz évig élt együtt, és igazi álompárnak számítottak itthon, ám a történetüknek nem lett happy end a vége: tavaly a rajongók legnagyobb döbbenetére bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. Mint később kiderült, már a szakítás híre előtt hónapok óta külön éltek, ugyanis Reni arról álmodozott, hogy kedvese megkérje a kezét – erre azonban sosem került sor. Bár a kapcsolat zátonyra futott, András pályafutásáról ez korántsem mondható el, sőt: mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, ráadásul szembetűnő stílusváltáson is átment az évek során. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott a debütálása óta a Megasztár egykori felfedezettje:

Kállay-Saunders András ma már szőke hajjal, orr piercinggel és látványos tetoválásokkal hódít. A tehetségkutató idején azonban még teljesen más stílust képviselt, hiszen ha összevetjük az akkori fotóit a mostaniakkal, egyértelműen látszik, mostanra nemcsak az öltözködése változott, de a testét borító tetkók száma is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ kallaysaunders

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...