Ez tényleg Nicole Kidman? Legújabb képén felismerhetetlen a világszép színésznő

A mindig kifogástalan külsejéről ismert Nicole Kidman feltöltött egy képet az Instagram-oldalára, amin alig lehet ráismerni. Ha nem tudnánk, hogy ő van a fotón, biztos, hogy soha nem találnánk ki magunktól!

Páratlan szépség

Nicole Kidman egyike a legszebb hollywoodi színésznőknek, ráadásul ezt a címet majd’ négyévtizedes pályafutása alatt sikerült megőriznie. Kamaszként lett ismert először otthonában, Ausztráliában, majd pár éven belül már jelentős elismeréseket kapott az Egyesült Államokban is. Pályája gyorsan ívelt felfelé: már a kilencvenes évek elején jelentősebb hollywoodi filmekben foglalkoztatták, egyre fontosabb szerepekben, mígnem mára a legkeresettebb sztárok között tartják számon. 2001-ben a Moulin Rouge-ban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték, végül a szobrocskát a következő évben vihette haza, Virginia Woolf megformálásáért az Órákban. Az utóbbi időkben – mint oly’ sok pályatársa mostanság – leginkább tévésorozatokban tűnt fel. A Hatalmas kis hazugságok című szériában nyújtott alakításáért 2017-ben Emmy-díjjal jutalmazták. 2020-ban a The New York Times a 21. század legjobb színészeit rangsoroló listáján az előkelő 5. helyet adta neki.

A szépsége is mindig lenyűgöző volt, ezen az évek múlása szinte semmit nem változtatott. Nemrégiben azonban kisebb meglepetést okozott a követőinek, mikor a közösségi oldalán egy olyan fotót posztolt, amin jószerével felismerhetetlen. Aggodalomra semmi ok, csupán egy filmszerep miatt változott a színésznő külseje, ettől függetlenül mi nem jöttünk volna rá, hogy ő szerepel a fotón.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2