Új lakó a Fehér Házban: imádni való fotókkal mutatták be a legújabb Bident

Aranyos bejegyzésben mutatta meg az Amerikai Egyesült Államok first ladyje, hogy kutyáik mellett egy kiscicával is bővült a családjuk. Ezt mindenkinek látnia kell, nagyon cuki!

Cica költözött a Fehér Házba

Joe Bident bő egy éve iktatták be hivatalába, mint az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke. Ezzel egyidőben Biden és felesége új otthona a Fehér Ház lett, ami a mindenkori amerikai elnök hivatalos lakóhelye és munkahelye Washingtonban. Míg elődjei, Barack Obama és Donald Trump fiatal csemetéikkel költöztek be annak idején a patinás épületbe, addig a korosabb Bidennek már az összes gyermeke bőven nagykorú volt hivatalba lépésekor, így helyettük a házaspár imádott kutyái kísérték el őket az új lakhelyre.

Két német juhászkutyájuk volt, a 2018-ban menhelyről örökbe fogadott Major (jelentése Őrnagy) és Champ (Bajnok). Előbbi tavaly márciusban azzal került be a hírekbe, hogy megharapott egy titkosügynököt, míg az utóbbi, tizenhárom esztendős kutyusnak sajnos a halálhírét olvashattuk múlt nyáron. Az utána hagyott űrt még decemberben betöltötte a Biden házaspár, egy új német juhászkutya-kölyök személyében, akit a Commander, vagyis Parancsnok névre kereszteltek.

A first lady régi álma volt azonban, hogy egy macska is csatlakozzon a családhoz, és most végre ez is megtörtént. A kis négylábú a Willow névre hallgat, ami fűzfát jelent, de inkább azért kapta ezt a nevet, mert Jill Biden Willow Grove-ban született. A 24.hu azt írja, Willow-val először Biden egyik kampányállomásán találkozott a család, méghozzá egy farmon. Állítólag azonnal megvolt a kötelék az állattal, így nem volt kérdés, hogy valamikor csatlakozik majd a családhoz.

A jelek szerint ez meg is történt, pénteken ugyanis Jill Biden Instagram-oldalán megjelentek az első képek a cicusról. Mutatjuk!

A mindig kifogástalan külsejéről ismert Nicole Kidman feltöltött egy képet az Instagram-oldalára, amin alig lehet ráismerni. Ha nem tudnánk, hogy ő van a fotón, biztos, hogy soha nem találnánk ki magunktól!

Leadfotó: Chip Somodevilla/Getty Images

Oldalak