A Nagy Ő nem jött be, de azóta rátalált a szerelem Tóth Dávidra

Tóth Dávid elárulta, mi történt Laura és közte a párkeresős műsor után. Kiderült, nem sokáig szomorkodott a szakítás után, azóta már új párja van.

Mégsem Laura volt a Nagy Ő

December végén fejeződött be A Nagy Ő legújabb évada, melynek végén Tóth Dávid végül Szalai Laurát választotta párjául. Kapcsolatuk azonban végül nem lett hosszúéletű, a fiatalok mindössze két hónapig alkottak egy párt. Ahogyan arról a Femcafe.hu-n is írtunk, Laura már mesélt is új szerelméről, akit szintén Dávidnak hívnak, vele a munkahelyén ismerkedett meg. A szeptemberben kezdődött kapcsolat mostanra olyan komolyra fordult, hogy a szerelmesek már össze is költöztek.

Most Tóth Dávidról is kiderült: ő is megtalálta a boldogságot új párja oldalán. A kajakos egyelőre nem árult el túl sok részletet választottjáról, csak annyit, hogy pár hete ismerik egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatuk. „Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem. Laurával kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás. A szakításunkat követően elengedtem az egészet és ősszel egyáltalán nem is randiztam. És egyszer csak megérkezett az életembe Ő” – idézte a Blikk Dávid szavait.

Laurát ismét eltalálta Ámor nyila, és új választottját szintén Dávidnak hívják.

Leadfotó: instagram.com/davidtoth_kayak

Oldalak