Álomszép fotók készültek Fésűs Nelly 19 éves lányáról: buja tekintetével őrjíti meg a férfiakat Horváth Csenge

Fésűs Nelly nagylányát imádja a kamera. A 19 éves Csengét lélegzetelállító adottságokkal áldotta meg a sors, ráadásul egyetlen pillantással képes levenni a lábáról a férfiakat.

Igéző szépség

Fésűs Nelly lánya a modellszakma egyik legújabb üdvöskéje, akire egyre többen figyelnek fel kis hazánkban. Csenge nemrég a Totem legfiatalabb versenyzőjeként debütált a tévéképernyőn, ami különösen fontos volt számára, ugyanis szeretné bebizonyítani a világnak, hogy saját jogon, híres édesanyja segítsége nélkül is képes elérni bármit. Noha jól tudja, mindig is Fésűs Nelly lánya lesz, szeretne önálló emberként érvényesülni az életben – mint korábban fogalmazott, attól még, hogy ismert színésznő gyermekeként jött világra, nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden az ölébe hullik. A TV2 műsorában bebizonyította, az álomszép külső mögött erős jellem bújik, és még az sem okozott neki problémát, hogy a keményebb oldalát is megmutassa. Persze elsősorban a modellkedés áll a szívéhez legközelebb, és valljuk be, semmi oka panaszra, hiszen jobbnál jobb lehetőségek találják meg. Nemrég friss képek kerültek ki róla az Instagramra, igéző arcát és tekintetét látva pedig neked is tátva marad a szád:

Fésűs Nelly nagyon büszke a lányára: nincs is ezen semmi meglepő, hiszen Csenge még a 20. életévét sem töltötte be, de már most elképesztő sikereket ért el. Fotózásról fotózásra jár, influencerként pedig egyre több márka keresi fel együttműködés miatt.
Kattints a további képekért!

Igazi sztárdömpingel találkozhatott a közönség az Indi-Go Fitness Style 10. születésnapja alkalmából tartott divatbemutatón szerdán: ismert színésznők, riporterek, tévések és modellek öltötték magukra a sportoláshoz készült ruhákat.

Leadfotó: Instagram/ cs.enge

Oldalak