Ki akar lépni anyja árnyékából Fésűs Nelly lánya, Csenge saját jogán szeretne sikeres lenni

Horváth Csenge, Fésűs Nelly gimnazista nagylánya a legfiatalabb versenyzője a hamarosan debütáló Totem című műsornak. A lány szeretné bebizonyítani a világnak, hogy saját jogon is képes elérni bármit.

Horváth Csengét közvetlenül kereste meg a TV2

Ki akar lépni az édesanyja, Fésűs Nelly árnyékából Horváth Csenge. A Totem legfiatalabb versenyzője szeretné bebizonyítani a világnak, hogy saját jogon is képes elérni bármit, és teljesíteni a nála részben jóval idősebb versenyzők között is.

„Mindenki tudja, hogy Fésűs Nelly az édesanyám, nem akarok a tényen változtatni, nem is tudnék, hiszen ő szült, de én Horváth Csenge vagyok, egy önálló ember. Attól, hogy valaki valakinek a valakije, az nem jelenti azt, hogy minden az ölébe hullik, ebben a műsorban nekem is ugyanúgy meg kellett küzdenem mindenért, mint a többi versenyzőnek” – mondta a Blikknek a fiatal lány.

Csenge gyerekkora óta bárhol szerepel, mindig megkapja, hogy csak azért van ott, mert az édesanyja beprotezsálta. Ezúttal is ez történt: még vége sem volt a TV2 saját fejlesztésű kalandrealityjét bemutató sajtóeseménynek, a kommentelők máris beszóltak neki, illetve kritizálni kezdték. A modellként dolgozó tini meglehetősen talpraesett és erős, az édesanyja mégis úgy érzi, ki kell állnia érte, ha igazságtalanul bántják. Szerinte nem tudja, miről beszél az, aki Csengét szapulja.

„Az én lányom igenis tett már le annyit az asztalra, hogy el lehet ismerni önállóan. Ebbe a műsorba is őt hívták, nem engem, közvetlenül őt keresték meg” – jelentette ki Fésűs Nelly, aki büszke arra, hogy 18 éves lánya ennyire önálló és céltudatos. „Ő nem egy plázacica. Dolgozik, az érettségijére készül, az a célja, hogy végre elfogadják: ő egy önálló ember. Könnyű a kényelmes fotelből arctalanul vádaskodni, bántani. Irigylem azokat, akiknek ennyi idejük van, hogy kommentelgessenek és beszóljanak” – fogalmazott az édesanya.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2