12 év után először fotózták le a 90-es évek szexszimbólumát: Bridget Fonda felismerhetetlen lett, sokkoló képek készültek róla

20 éve vonult vissza a nyilvánosság elől Bridget Fonda, azóta nem tudni, mi van vele, ahogy azt sem, vajon mi történt az életében, ami miatt teljesen felismerhetetlenné vált az egykor csodaszép színésznő.

Sokkoló átváltozás

Ha valaki olyan családba születik, ahol számos felmenő egy és ugyanazon szakmában tevékenykedett, akkor bizony nagy esély van rá, hogy az illető tovább viszi a családi hagyományt – így történt ez a Fonda-családban is Bridget esetében. Bridget Fonda 1964. január 27-én született Los Angelesben, családjában pedig számos népszerű színész fellelhető, például nagyapja, Henry Fonda, édesapja, Peter Fonda vagy éppen nagynénje, a csodaszép Jane Fonda. Így tehát aligha volt kérdés, hogy Bridget is elődei nyomdokaiba lép majd, mint színésznő, márpedig tehetsége és szépsége is megvolt ahhoz, hogy világsztár váljon belőle. Lényegében így is lett: már ötéves korában szerepet kapott a Szelíd motorosok című filmben, végül első jelentős szerepét 1989-ben játszhatta a Botrány című brit drámában, amiért Golden Globe-díjra is jelölték őt. Később aztán olyan nagysikerű alkotásokban tűnt fel, mint a Keresztapa harmadik része, A bérgyilkosnő vagy éppen a Jackie Brown című Quentin Tarantino film. Az 1990-es évek végére azonban pályafutása hanyatlani kezdett, mígnem 2002-ben végleg visszavonult a színészi karrierjétől. Azóta alig lehetett róla hallani vagy épp látni őt, az utolsó fotó pedig 2010-ben készült róla, 12 éve. Most újra lencsevégre kapták őt, az átváltozás pedig egyenesen sokkoló és megdöbbentő: a színésznő már csak árnyéka egykori önmagának, teljességgel felsimerhetetlen lett.

Így festett Bridget A bérgyilkosnő című filmben 1993-ban – a színésznő ekkor 29 éves volt, karrierje és szépsége fénykorát élte.
Kattints a további képekért!

Emma Thompson korábban nem mert volna hasonló jelenetet elvállalni. Elmondása szerint nagy kihívás volt hatvanas nőként levetkőznie egy filmben.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak