Sztárok

Azt rebesgetik, ő lesz az új James Bond: kiderült, ki válthatja Daniel Craiget a legendás szerepben

James Bond, a világ leghíresebb titkosügynöke olyan világhírű színészek tolmácsolásában elevenedett már meg a nagyvásznon, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan vagy épp Daniel Craig. De vajon ki örökölheti meg a sármos akcióhős ikonikus szmokingját?

Hatvan éve ragyogja be az ezüstvásznat

James Bond, a rettenthetetlen titkosügynök hosszú évtizedek óta része a populáris kultúránknak. Az ikonikus figura mozgóképes karrierje kereken hatvan évvel ezelőtt kezdődött, méghozzá a Dr. No című Terence Young rendezésében készült, mára kultikus magasságokba emelkedett nyitófilmmel, melyben Sean Connery formálta meg a talpraesett, sármos, cinikus és keményöklű hőst. Azóta persze megszámlálhatatlanul sok James Bond-film készült. A kalandortermészetű, szívtipró ügynök szmokingját Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig is magára ölthette. A Craig-éra a kétezres évek közepén vette kezdetét a Casino Royale című alkotással, és tavaly ért véget a Nincs idő meghalni című opusszal, melynek végén - a franchise történetében egyedülálló módon - Bond jobblétre is szenderült. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy végleg búcsúznunk kellene a nagyvásznon az Ian Fleming által teremtett, korszakos jelentőségű akcióhőstől.

James Bond minden bizonnyal visszatér még az ezüstvászonra, a jövőben is nők százait bolondítja magába, hajmeresztő akciómutatványok révén bizonyítja gyorsaságát, rugalmasságát és bámulatos fizikai képességeit, és persze csalhatatlan szimatának köszönhetően rengeteg titkos összeesküvést, fondorlatos bűnügyet fog felgöngyölíteni. Az viszont még mindig kérdés, hogy ki örökli meg a szerepet a frissen "nyugdíjba küldött" Daniel Craigtől.

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.