Mindent elárult új szerelméről A Nagy Ő Laurája: őt választotta, miután szakított Tóth Dáviddal

2021 végén fejeződött be A Nagy Ő legújabb évada, melynek végén Tóth Dávid végül Szalai Laurában lelte meg hőn áhított társát. A fiatalok szerelme azonban tiszavirág életűnek bizonyult: mindössze két hónapig alkottak egy párt, majd elengedték egymás kezét. Később kiderült, hogy Laurát ismét eltalálta Ámor nyila, és új választottját szintén Dávidnak hívják.

Nem tartott sokáig a lángoló szerelem

December végén sokak számára meglepő csavarral ért véget a TV2 Nagy Ő című műsorának legújabb szériája. Tóth Dávid ugyanis a várakozásokkal ellentétben nem Lovasi Annabellát választotta, hanem egy másik lányban, Szalai Laurában lelte meg hőn áhított társát. A happy end ennek ellenére mégis elmaradt, ugyanis a nők által körülrajongott magyar kajakos és szerelme két hónap együttjárás után el is engedték egymás kezét.

"Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel" - árulta el Laura annak idején az nlc-nek, majd hozzátette: "Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább. Nagyon érzelmes és jó embernek tartom, nincs bennem rossz érzés, de úgy érzem, hogy még nem kész arra, hogy megállapodjon. Ezt neki is elmondtam. Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben."

Laura azonban nem sokáig bánkódott a szakítás után, sőt máris új társra lelt. Az eset pikantériája, hogy másik választottját szintén Dávidnak hívják.

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2