Sztárok

„Olyanok voltunk, mint egy garázsvásár” – Nem is gondolnád, mivel foglalkozott fiatalon Kajdi Csaba, az ország Cylája

A modellügynökség vezetője nem rejti véka alá, hogy annak idején a családi ajándékboltban is tevékenykedett, sőt, egy másik családi bizniszbe, a parfümök piacon való árusításába is beszállt.

Nem mindig volt modellügynök

Kajdi Csaba, azaz Cyla neve mára már egy fogalommá vált idehaza: a vicces, olykor pimasz és ironikus Insta-sztorijairól ismert modellügynököt és stílusát imádja az ország, amit mi sem bizonyít jobban, mint óriási követőtábora – Cyla immáron 272 ezer „követővel, rajongóval” rendelkezik az Instagramon, a szám pedig napról-napra növekszik. Bár Csaba sosem vallotta magát influenszernek, ma már nem csupán modellügynökként, de véleményvezérként is számon tartják őt Magyarországon – azt azonban minden bizonnyal csak kevesen gondolnák Kajdi Csabáról, hogy már egészen fiatalon részt vett a családi vállalkozásban, amely nem volt más, mint egy ajándékbolt üzemeltetése. „Nagymamám nyugdíjas volt, de szeretett volna valami munkát. Akkor találta ki anyukám, hogy legyen egy ajándékboltunk. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a kőbányai Vasedény üzletéből lekerítettek egy részt. Volt két asztalunk és mindenfélét árultunk a melltartótól a szemüvegkereten át, mindent. Olyanok voltunk, mint egy garázsvasár. Nagymamám szinte bárkinek, bármit eladott, sőt volt, hogy a Vasedényből is átcsábította a vásárlókat. Tizennégy éves voltam ekkor, suli után mindig ott voltam a boltban. Anyukám hozta a különféle árukat, nagymamám pedig mindent eladott” – emlékezett vissza a tinikorára Kajdi Csaba, aki maga is árulta a termékeiket, egy időben ráadásul a piacon.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!