Sztárok

Julia Roberts szívmelengető fotót osztott meg ritkán látott ikreiről

Az Oscar-díjas amerikai színésznő ritkán engedi közel magához a nyilvánosságot, most azonban imádnivaló fotót osztott meg elbűvölő csemetéiről.

Nem bánja, hogy már nincs reflektorfényben

Julia Roberts, a kilencvenes évek egyik legkeresettebb és legsikeresebb amerikai színésznője az utóbbi években meglehetősen keveset fürdőzik a rivaldafényben. Az Oscar-díjas híresség már jó ideje nem jelentkezett izgalmas mozival - talán ezért is cikkeznek róla keveset az újságok -, a magánéletét pedig nem szívesen tárja a publikum elé. Ezért is számít kuriózumnak az az elbűvölő fotó, mely a minap landolt Roberts Instagram-oldalán. A fénykép imádott ikrei körében ábrázolja a színésznőt - ráadásul úgy, ahogy eddig még sosem láthattuk!

A világsztár ikergyermekei, Phinnaeus Moder és Hazel Moder a napokban ünnepelték 19. születésnapjukat - ez hát a sok-sok évvel ezelőtt készült fotó apropója.
Kattints a további képekért!

A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja 1993. november 13-án esküdött örök hűséget férjének, David Kelley-nek, aki csak kivételes alkalmakkor tűnik fel Pfeiffer oldalán.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.