Sztárok

Radics Gigi: „Ők segítenek nekem abban, hogy végig tudjam csinálni azt, amiben most vagyok” – Interjú

Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal – nem volt ez másképp a 2023-as Inspiráló Nők Estjén sem, melyről az énekesnő részletesen mesélt nekünk, de sok más izgalmas téma is szóba került. Interjú.

Izgalmas időszakon van túl

A Femcafe.hu immár ötödik alkalommal kereste azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára – a kampány alatt több mint 100 ezer szavazat érkezett, de hogy a jelöltek közül végül ki kapta a legtöbbet a kategóriájában, az a november 29-i Inspiráló Nők Estje gálán derült ki a Magyar Zene Házában. Ahogyan az már a korábbi évekre is jellemző volt, a színvonalas rendezvényt ezúttal is különleges sztárfellépők produkciói színesítették – Radics Gigi, aki nem először vett részt a gálán, idén Veres Mónika Nikával adott elő egy csodaszép duettet. Az aranytorkú énekesnők most először léptek színpadra együtt, választásuk pedig Beyoncé Listen című dalára esett, amellyel mindenkit elkápráztattak. A gála előtt Gigivel beszélgettünk, aki az előkészületekről és az elmúlt hetek izgalmairól is mesélt nekünk, de szó esett arról is, hogyan élte meg, miután múlt szombaton búcsúznia kellett a Dancing with the Stars-tól. „A mindennapok során a kislányomból és a családomból merítek erőt, ők nekem a legfontosabbak, és ők segítenek nekem abban, hogy végig tudjam csinálni azt, amiben most vagyok” – fogalmazott a híresség. A nem mindennapi eseményről tévéfelvétel is készült; a teljes gálaműsort, így Gigiék produkcióját is megtekintheted a SuperTV2 csatornáján 2023. december 9-én, 9.55-kor!

A teljes beszélgetést az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Femcafe idén is népszerű sztárokkal és meseszép helyszínen ünnepelte az Inspiráló Nőket november 29-én a Magyar Zene Házában. A gálaest hangulatát többek között zenei produkciók is különlegessé tették, a műsorvezetők pedig ezúttal Gönczi Gábor és Nagy Réka voltak – előbbit a helyszínen arról kérdeztük, ki az életében a női példakép, és mit szólt ahhoz, amikor felkérték őt a házigazda szerepére.

Leadfotó: Femcafe.hu/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.